🚀 Word een Inspirerende Informatica Trainer / Mentor 

Samen Vormgeven aan de Technologische Toekomst! 🚀

Bij Codeniacs hebben we een gepassioneerde missie: het inspireren van de volgende generatie informatici en technologie leiders! En we hebben jouw hulp nodig om die visie te verwezenlijken.

We begrijpen dat geweldige trainers niet altijd uitblinkende informatici hoeven te zijn – soms draait het om de passie, het enthousiasme en de bereidheid om te leren en te groeien. Daarom nodigen we ook mensen met geringe kennis van informatica, die misschien een UWV- of Bijstands-uitkering hebben, uit om zich aan te sluiten bij onze organisatie.

Als Informatica Trainer bij Codeniacs bieden we je een unieke kans om jouw interesse in informatica te verdiepen en jezelf te ontwikkelen als een inspirerende mentor voor onze leerlingen. We zullen je voorzien van uitgebreide training en begeleiding om je didactische vaardigheden aan te scherpen en je informaticakennis uit te breiden.

Onze missie is om een ondersteunende en inclusieve leeromgeving te creëren waarin jij je passie kunt delen en anderen kunt inspireren om hun vaardigheden en kennis te vergroten. We geloven dat iedereen de mogelijkheid heeft om een verschil te maken, ongeacht hun achtergrond of kennisniveau.

Wij bieden:

  • Uitgebreide training en ondersteuning om jouw vaardigheden als trainer te ontwikkelen.
  • Een flexibele en inclusieve werkomgeving waarin je jouw passie kunt inzetten voor het onderwijs.
  • Een kans om waardevolle ervaring op te doen in het onderwijzen en begeleiden van leerlingen in informatica.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen onze groeiende educatieve organisatie.
  • Een gelegenheid om een blijvende impact te hebben op het leven van onze leerlingen.

 

We kijken er naar uit om jou te verwelkomen in ons team van gedreven professionals en samen de weg vrij te maken naar een betere toekomst – één leerling tegelijk!

Klaar om jouw passie voor informatica te delen en anderen te inspireren om te schitteren in de technologiewereld?
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je jezelf kunt ontwikkelen als een inspirerende Informatica Trainer / Mentor!

Samen zorgen we ervoor dat elke leerling zijn of haar volledige potentieel kan bereiken, ongeacht hun startpunt.