Begeleide Training Informatica

ENKELE VAN ONZE BEGELEIDE TRAININGEN:

Of je nu geïnteresseerd bent in animatie, mobiele app-ontwikkeling, webontwikkeling of game-ontwikkeling, we hebben een scala aan begeleide trainingen om uit te kiezen.

SCRATCH: 

Leer de basisprincipes van programmeren met Scratch! Deze training is perfect voor beginners en introduceert je in een visuele programmeeromgeving waar je interactieve verhalen, spellen en animaties kunt maken. Je leert concepten zoals loops, voorwaarden en variabelen, terwijl je je creativiteit de vrije loop laat.

APP INVENTOR: 

Ontdek de wereld van mobiele app-ontwikkeling met App Inventor! In deze training leer je hoe je je eigen Android-apps kunt maken zonder complexe programmeervaardigheden. Je zult leren hoe je de gebruikersinterface ontwerpt, functionaliteit toevoegt en zelfs verbinding maakt met externe gegevensbronnen. Laat je ideeën tot leven komen en deel je apps met anderen.

HTML / CSS / JAVASCRIPT: 

Duik in de fundamenten van webontwikkeling met HTML, CSS en JavaScript! Tijdens deze training leer je hoe je webpagina’s kunt bouwen en stylen met HTML en CSS, en hoe je interactieve en dynamische elementen kunt toevoegen met JavaScript. Je zult hands-on ervaring opdoen met het maken van responsieve en aantrekkelijke websites.

PYTHON: 

Maak kennis met de veelzijdige programmeertaal Python! Deze training neemt je mee door de basisprincipes van Python-programmering, inclusief datatypes, functies, loops en voorwaarden. Je zult leren hoe je probleemoplossende vaardigheden toepast en hoe je Python kunt gebruiken om taken te automatiseren, gegevens te analyseren en zelfs games te maken.

ROBLOX: 

Verken de wereld van game-ontwikkeling met Roblox! Tijdens deze training leer je hoe je je eigen games kunt maken en delen op het Roblox-platform. Je zult de basisprincipes van het Roblox Lua-programmeerframework ontdekken, samen met game-ontwerpconcepten en -technieken. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je je eigen virtuele werelden bouwt.

Schrijf je vandaag nog in voor een van onze spannende Informatica trainingen en begin je reis naar technisch succes!

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze trainingen en om je in te schrijven.

Ondernemend Leren

5/5

Onze Missie

Bij ons staat ondernemend leren centraal. Wij geloven dat elk kind in staat is om zijn of haar eigen leerreis vorm te geven en de regie te nemen over het volledige leerproces.

Onze missie is om een leeromgeving te creëren waarin kinderen worden aangemoedigd en ondersteund om hun nieuwsgierigheid te verkennen, hun creativiteit te uiten en hun eigen leerpad te bepalen.

Wij bieden een innovatieve benadering van onderwijs, waarbij we kinderen de mogelijkheid geven om te experimenteren, risico’s te nemen en te leren van hun successen en fouten. Door ondernemerschap te integreren in ons leerproces, stimuleren we kinderen om problemen te identificeren, oplossingen te bedenken en hun ideeën in de praktijk te brengen.

Wij geloven dat ondernemend leren kinderen de vaardigheden en mindset geeft die ze nodig hebben om zich aan te passen aan een steeds veranderende wereld. Het ontwikkelt hun zelfvertrouwen, kritisch denken, samenwerkingsvaardigheden en doorzettingsvermogen.

Bij ons is het kind de architect van zijn of haar eigen leerervaring. We begeleiden, ondersteunen en inspireren hen om hun volledige potentieel te bereiken. Samen creëren we een dynamische en inclusieve leeromgeving waarin kinderen kunnen groeien, leren en bloeien.

Onze Onderwijs Technologen

Garlon Hasham Lead Mentor/Coach

Sinds 2016 verzorg ik met trots Informatica trainingen in het basis- en voortgezet onderwijs, evenals bij prominente culturele centra zoals Forum Groningen en De Nieuwe Kolk te Assen.

Christiaan Trapenberg Full Stack Developer

beschrijving volgt

Sharicia Werleman Coach

Ik ben een gedreven en ambitieuze student International Business met een passie voor de internationale zakelijke wereld. Met een scherp oog voor culturele diversiteit en een sterk begrip van internationale markten.

Cecilia Hernandis Coach

Van Trainee tot Inspirerende Informatica Trainer: Gevormd en begeleid door Codeniacs heb ik een opmerkelijke reis doorgemaakt in de wereld van informatica. Met vastberadenheid en doorzettingsvermogen trainer in de fascinerende wereld van coderen, programmeren en technologie.

"Meld uw school nu aan voor onze Informatica Trainingen!"