Ontdek de kracht van informatica tijdens onze boeiende proef workshop!

Geachte schooldirectie,

Bent u op zoek naar een unieke en interactieve manier om uw leerlingen kennis te laten maken met informatica? Wij bieden u de perfecte gelegenheid om hun nieuwsgierigheid te prikkelen en hen onder te dompelen in de spannende wereld van technologie.

Onze proefworkshop is speciaal ontworpen voor groepen 6, 7 en 8 en biedt een leerervaring verspreid over een halve dag (maximaal 4 uur) die uw leerlingen de kans geeft om ‘echt’ kennis te maken met informatica. Ze zullen ondergedompeld worden in boeiende activiteiten en uitdagende projecten, allemaal gericht op het ontwikkelen van essentiële vaardigheden binnen het domein informatica.

Tijdens de workshop zullen de leerlingen de basisprincipes van programmeren ontdekken met behulp van een intuïtieve programmeertaal, spannende games bouwen, websites ontwerpen en zelfs de geheimen van gegevensversleuteling ontdekken. 

Onze ervaren instructeurs begeleiden de leerlingen doorheen de workshop en stimuleren hen om hun creativiteit, probleemoplossend vermogen en samenwerkingsvaardigheden te ontwikkelen.

Waarom zou u deelnemen aan onze proefworkshop? Het biedt uw leerlingen de kans om:

  1. Te proeven van de boeiende wereld van informatica en technologie.
  2. Hun creativiteit en probleemoplossend vermogen te ontwikkelen.
  3. Samen te werken in een stimulerende en ondersteunende omgeving.
  4. Praktische ervaring op te doen met programmeren en webontwikkeling.
  5. Essentiële vaardigheden te ontwikkelen voor de digitale toekomst.

 

De proefworkshop is een geweldige manier om uw leerlingen te inspireren en hen een voorproefje te geven van de mogelijkheden die informatica te bieden heeft. Bovendien biedt het u als school de kans om onze aanpak te ervaren en te beoordelen of onze programma’s aansluiten bij uw visie op onderwijs.

Grijp deze kans om uw leerlingen een onvergetelijke ervaring te bieden en hen voor te bereiden op de technologische wereld van morgen. Neem vandaag nog contact met ons op om de proefworkshop in te plannen en samen te werken aan de ontwikkeling van de informaticavaardigheden van uw leerlingen.

Wij kijken ernaar uit om samen met u en uw leerlingen de fascinerende reis van informatica te verkennen!

Met vriendelijke groet,

 

Uw Onderwijs Technoloog en Mentor